L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dijous, 1 de novembre del 2012

I Cursa i Marxa Trencamoles de Xert

Un dia molt nuvolat i en fortes posibilitats d'acabar xop.
Així es presentava el dia de la cursa, una organitzacio que afrontava l'experiencia sense molt de coneixements, però que se'n va sortir amb un notable alt.
Pese a que el terreny es molt muntanyos s'havia escollit un recorregut no molt tècnic, ni Llarg. Per a que es pugues apuntar el màxim de gent possible. Per al corredor popular la festa continua en acabar la carrera i treure la roba bruta, una bona cervesa freda i un entrepà faran especial el dia...
Encara no plou quant es dona la sortida a la cursa, tots a córrer, un tram d'esfalt i ja som en el bosc. Passem per una font que esta a la vora mateix del poble i esta ple de gent. Ànims i crits per seguir sols en el camí.
Primer avitualla ment i seguim sense parar, una pista amb espectadors de luxe unes cabretes que es que den inmovils al nostre pas, deuen pensar que fem per el seu territori.
Continuem per una senda on se'ns adverteix que hi ha molta aigua i a part de tot eixí la boira sa tirat d'amunt. Llàstima per que les vistes tenen de ser espectaculars. Una altra baixada tècnica i pista, toca remuntar cap al poble de Xert, que com la dita diu (per Xert passa despert).
Es compleix un hora de cursa i portem 13km i poc, molt ràpid per a mi, sols estem a 4km de meta. Començo a tirar del carro per no pedrer el fil. Es veu el poble i sols un repetxo ens separa de la meta.
Comença a ploure en el moment que entro al poble, no parara fins que no arribara l'últim.
A sortit una bona cursa, disfrutant intensament del terreny i la companyia.
CLASSIFICACIÓ:
https://docs.google.com/file/d/0B4_JxkYn4T8xc09HbXdHSjJUVlE/edit?pli=1







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada