L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dilluns, 20 de setembre del 2010

Cap de setmana mogudet.

Aquest pasat cap de setamana ha estat moguden en quan a preparaments i curses es tracta.
El disapte de matí vaig aprofitat que el temps estava una mica tapat per a sortir a estirar les cames de cara a la cursa d'Alcanar de la setmana que bé. Al pasar pel Remei en vaig trobar amb el Sisco, que com éll mateig va dir "no se sí sera bó o roguin que ens aguesim trobat". I com els dos duiem el mateix rumb van continuar junts fent la "llerga".
Molt de moviment per les senderes, gent i cotxes tanteixant el terreny.
Després, un dinar al prat del cosí.



El diumenge més de lo mateig. A les 9h cap a la Rapita que es celebrava la tercera edició dels 10000m per esfalt, no es el meu habitat natural, la gent que me coneig sap que soc cabra i per tant tiro al monte. Però aquest cop era diferent perque m'abellia fer una d'esfalt i tant prop de casa, en la familieta entre el public encara més.
La meua intenció era vajar dels 40 minutets, entrenat estava sobre els 43.
La cosa comença bé molta gent coneguda i alguna amistad. Desprès d'una sortida nula, la de veritad i tots apretem a correr, jo agafo una bona roda, "camal" d'alcanar, es especialista en esfalt i se que té molt bones marques en la mitja i la marató. Pensó que pot ser no aguantí ja que es va molt fort, fem una primera volta de 4km i una de més grand de 6km. Jo mateix emb sorpreng quant veig que s'aproxima el final i estic entre els deu primers, penso que he millorat força este ultim any.


Al l'arribada com en les curses de muntanya el meu "xurumbel" m'espera per entrar en meta.
Una mitja de 170 ppm i un temps de 38'01m, massa per a un motor de gasoil...

3 primers
Una conclussió he tret, quatre Canareus entre els deu primers de la cursa, molt bé.
Clasificaçions;
http://www.fondistesrapitencs.com/cursa/resultats/3aCursaPopularSCR-General.pdf

I per la tarde com encara tenia un poc de cuquet de fer esport i amb el permis de la parenta vaig sortir a fer 47km en bicicleta de carretera. Feia temps que no la tocava i tenia molte ganes de sentir el "formigueo" de la cadena al pedalar.....

Tots els altres companys s'han pasat el cap de setmana preparant el terreny i els punt d'abastiment d'eigua per a la cursa, bona feina...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada