L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

diumenge, 9 de maig del 2010

Marxa Romanica de Navas.

Ja tenim un altra marxa al sac. El Xaneta que s'ha aficionat a estes llergues, el pasat disabte va agafar la carretera tot sol per a participar en un altra de la copa Catalana de Marxes de Resistencia



Es surtia de la plaça de la vila a les 19h i com en les ultimes begades havia fet un poc just, aquest cop va arribar en temps de descansar.


En la sortida tot tranquil, 80 km son molt kilometres i tots coneixem les nostres forçes, cadascú al seu lloc. El "primo" comença molt suau, de menos a més.

Els primers pasos de la proba son nous ja que han canbiát una mica el recorregut i el paisatge es nou. Més endavant ens contava que es va ajuntar amb la Nuria Prats, una experta campiona en l'ultra fons, recentment guanyadora de la Transvulcanica de l'any pasat. Però degut a unes molesties a un beso el Xaneta es va relaxar un poc i no seguír el ritme que l'altra banda era molt fort.

Al caure la nit es va trobar en un avituallament amb el Kiko Soler, el cual li va donar algun que altre consell al "primo".

Tot hi ha que dir que en aquestos desplaçaments esta agafant molt esperiencia en aquesta disciplina i pronte no el seguirem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada