L'Esperit es lliure, quant la ment no te limit...

Gent/kilometres 10/9/10

dilluns, 7 de desembre del 2009

Entenament Espadán.

Ja esta tot fet. Este cap de setmana vam aprofitarlo al maxim al ser més llerg que menos.


En les ultimes sesions de cara al diumenge que bé.


El dies prebis sols un poc de recuperació i regeneració.



Les cames i el cós en general ho agraixen.



El diumenge de bon matí. Alfareta, Sisco i jo vam matinar per a fer una ruta pel Montsiá i les 8,15 ja teniem les sabatilles calzades. Feia una mica de fresca però pronte ens sobraria roba, després de la pujada de la Cogulla. El pás per la Ferradura va ser un poc més humid, es nota les zones de sombra cara Nord. Vista D'ulldecona desde la Ferradura.

Per el tram que va de GR 92 fins al más de Comú, per cert ja no estan els bous, sols es beuen les taques de calç. També hi ha una novetad, un pastor a ficat ovelles i esta fent una llimpieça en la desbroçadora que dona gust pasar. El camí fins la Torreta es tot per a correr ara.




Tram que va del más den Comú fin a la Torreta.

I abent contemplat una estona el paisatge vam descendí per la vaijada de les crestes fins la bassa blanca, despres de creuar-nos en gent del poble i una batuda del Javalí...



Vajada per les crestes
"dragón kan",reijolar de Bailet, Naudí, Remei.
L'amic Alfareta va portar de cara al final una mica la "torta", però ja sabeu com es éll, sempre pot millorar. D'altra banda emb va sorprende molt el Sisco que amb el poc temps que corre va aguantar molt bé el dia, m'en recordo que en l'escola ja apuntava bones maneres i sempre a segut bó en quansevol esport.

Un "Isostar Damm" i cap a casa. 23,680km i amb un desnivell positiu de 1370m.

Molt bona volteta, totalment recomanada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada